Retningslinjer for informasjonskapsler

Retningslinjer for informasjonskapsler

Informasjonskapsler:

Informasjonskapsler er små datafiler som nettsteder laster ned til en brukers datamaskin, telefon eller nettbrett. De fleste nettlesere aksepterer automatisk informasjonskapsler. Informasjonskapsler hjelper for eksempel leverandører av nettsteder til å oppdage at en bruker har besøkt et nettsted før. Nedenfor finner du flere detaljer om informasjonskapslene som brukes på dette nettstedet, og formålet med dem.

Dette nettstedet bruker følgende typer informasjonskapsler:

 

  • øktavhengige informasjonskapsler: gjør det mulig for dette nettstedet å spore din bevegelse fra side til side, slik at du ikke vil bli spurt om samme informasjon som du har oppgitt tidligere under ditt besøk på dette nettstedet. Vi kan bruke informasjonskapslene til å gjøre det lettere for deg å gå tilbake til en side, eller analysere brukeratferd, for eksempel hvilke sider du har besøkt. På den måten kan vi forbedre din totalopplevelse og ytelsen til dette nettstedet.
  • faste informasjonskapsler: gjør dette nettstedet i stand til å huske dine personlige preferanser, for eksempel innloggingsdetaljer. På den måten forbedres brukeropplevelsen, for eksempel ved at du ikke trenger å angi disse detaljene på nytt hver gang du besøker dette nettstedet.
  • øktavhengige globale informasjonskapsler: gjør oss i stand til å innhente informasjon for eksempel om antall besøkende på dette nettstedet, koblinger det klikkes på, hvilke koblinger som tok deg til dette nettstedet og besøkte sider for analyse av brukeratferd. Denne informasjonen innhentes anonymt og vil bli sammenholdt med lignende informasjon fra andre brukere, slik at vi kan utarbeide rapporter for å utvikle og forbedre brukeropplevelsen ved for eksempel å vise mer skreddersydd og relevant innhold. Vi kan bruke disse informasjonskapslene til å fremheve artikler, tilgjengelige tjenester på dette nettstedet eller annonser som vi tror kan være av interesse for deg.

 

Øktavhengige informasjonskapsler og øktavhengige globale informasjonskapsler tilbys på vegne av oss av en betrodd tredjepart-tjenesteleverandør, Google Inc., slik at det skal bli lettere å rapportere for eksempel brukeratferd og markedsundersøkelser for derigjennom å kunne utforme målrettede annonser og forbedre nettstedets funksjonalitet. Denne brukeratferden analyseres for å kunne forbedre dette nettstedet. Den innhentede informasjonen knyttes ikke til personlige data. For å se hvordan dette fungerer for Google Analytics, gå til

Du kan stoppe sporing via Google Analytics ved å gå til

 

Informasjonskapslenes varighet:

Øktavhengige informasjonskapsler er midlertidige informasjonskapsler som blir værende i filen med informasjonskapselen i nettleseren inntil du lukker nettleseren. De andre informasjonskapslene vil bli værende i filen med informasjonskapsler på din datamaskinen etter at du har lukket nettleseren, og vil reaktiveres når du åpner dette nettstedet igjen. De ulike informasjonskapslene har ulike utløpsdatoer. Når en informasjonskapsel er utløpt, vil en ny versjon av denne informasjonskapselen bli lastet ned neste gang du besøker dette nettstedet, med mindre du har trukket tilbake samtykket.

 

Avvise informasjonskapsler:

Du må ikke akseptere informasjonskapsler, men dersom du avviser dem, kan du oppleve at nettstedets funksjonalitet reduseres. Dersom du vil avvise informasjonskapsler, les informasjonen som fulgte med nettleserprogramvaren for å se hvordan du slår av den automatiske nedlastingsfunksjonen. For mer informasjon om informasjonskapsler, herunder hvordan du stiller inn internettleseren til å avvise informasjonskapsler, gå til www.allaboutcoockies.org

 

Kontakt:

Dersom du har spørsmål angående disse retningslinjene for informasjonskapsler, send en e-post til contact@norgine.com.