Om Norgine

VÅR FORRETNINGSSTRATEGI

«Vår visjon er å være det europeiske spesiallegemiddelforetaket du vil henvende deg til.»

Norgines visjon er å bli oppfattet av potensielle partnere som det europeiske spesiallegemiddelforetaket man vil henvende seg til – å bruke kunnskapen i Europa for å utvikle og kommersialisere produkter som tilbyr virkelig verdi til betalere, helsepersonell og pasienter.

Med fleksible strukturer kan Norgine tilby ulike typer samarbeid til bedrifter som trenger en partner i Europa. Bevis for Norgines partnerskapskompetanse finnes både i antallet eksisterende partnerskap i sektoren og i det store antallet avtaler som Norgine har inngått.

Norgines langsiktige strategiske prioriteringer er å oppnå holdbar, tosifret vekst, å ivareta en portefølje av produkter i sen utviklingsfase (fase III og senere) og å være en dynamisk arbeidsplass.

For å kunne oppnå bedriftens visjon og strategiske prioriteringer, fokuserer ledelsen på å sikre at gruppens infrastruktur er så fleksibel og smidig at den kan inngå i produktpartnerskap og ta disse produktene raskt til markedet.

 

NØKKELFAKTA

Norgines faktablad

Vi er et europeisk spesialistlegemiddelforetak som ble stiftet i 1906. Vi tilbyr ekspertise og kunnskap i Europa innen utvikling, produksjon og markedsføring av produkter som gir virkelig verdi til helsepersonell, betalere og pasienter.

Norgines prosedyre og infrastruktur er integrert og fokusert på å sørge for at Norgine kan inngå partnerskap for vekst.

Tilstedeværelse

Norgine har sete i Nederland og den globale virksomheten er basert i Amsterdam og i Harefield i Storbritannia. Norgine har et forsknings- og utviklingsanlegg i Hengoed, Wales og to produksjonsanlegg, ett i Hengoed, Wales og ett i Dreux, Frankrike.

Sammenlagt har Norgine anlegg og kontorer i Storbritannia (Harefield og Hengoed), Frankrike (Rueil og Dreux), Tyskland (Marburg), Belgia (Heverlee), Nederland (Amsterdam), Norden (København), Sveits (Muttenz), Østerrike (Wien), Italia (Milano), Portugal (Lisboa) og Spania (Madrid). Utenfor Europa har Norgine også kontor i Australia og på New Zealand (Sydney), i Midtøsten og i Nord-Afrika (Kairo).

Vårt personale

Norgine har over 1000 medarbeidere. Vi har demonstrert vår ekspertise innen produksjon, klinisk utvikling, medisin, farmakovigilans, regler og forskrifter, markedstilgang, salg og markedsføring over hele Europa.

Milepæler innen partnerskap

Partnerskap er kjernen i virksomheten vår. Vi har et fleksibelt syn på partnerskap, noe som hjelper oss å dekke behovene og utfordringene som legemiddelsektoren står overfor. Vi søker og jobber med partnere som deler vår visjon for å gjøre helsevesenet bedre og har kompetanse som supplerer våre egne.

Vår pipeline

Vi jobber innen tre hovedbehandlingsområder – gastroenterologi, hepatologi, samt kritisk og støttende pleie. Delta i vår siste pipeline på vår side for utviklingspipeline

Reseptfritt på apotek når du trenger det.

Stress og uregelmessige måltider?
Alle blir harde i magen iblant.

Drikkeklar eller i doseringspose.

Les nøye på pakningen og pakningsvedlegget før bruk

Les nøye på pakningen og pakningsvedlegget før bruk

Norgine
Norgine